ולא לוותר על: אבוקדו ובצל ירוק – שני אלו מכילים את כל הטעמים והמרקמים יחד!
אופן ההכנה
לחתוך את כל הירקות לרצועות דקות: אני עושה את זה עם קולפן (מלבד האבוקדו, להשאירו חתוך בקליפתו)
להעביר לקערת סלט + 2-3 כפות סויה Yamasa אמיתית וטעימה וללא חומרים משמרים ומזוייפים.
לתת לירקות לשרות שם בזמן הגלגולים וכך הרול טעים גם מבפנים!
בקערה קצת יותר גדולה מדף האורז לשים מים כ- 90 מעלות מתמי 4. למי שיכול לסבול מים כמעט רותחים.
להעביר מצד לצד את הדף במים החמיםםםם, לנער מעודפי המים ולהניח על קרש חיתוך: לא לדאוג אם הדף מרגיש קצת קשיח, הנוזלים של הירקות ועודפי המים ירככו אותו בדיוק למידה.
עכשיו לדמיין שדף האורז הוא אימוג'י של סמיילי: לשים כף מהירקות באזור של החיוך של הסמיילי 😁 (להשתדל לקחת מכל מגוון הירקות) ולהקפיד על חתיכת אבוקדו ובצל ירוק בכל רול. את הסנטר של הסמיילי לקפל מעל החיוך (הירקות), לחי ימין לכיוון האף, לחי שמאל לכיוון האף ולהמשיך לגלגל מהסנטר עד למצח. (כמו עלי גפן וכו')
רוטב
לקחת את שאריות הסויה מקערת הסלט
להוסיף עוד שלוק של סויה + 2 כפות מים + 2 כפות מיץ לימון + שן שום כתושה ומעט בצל ירוק חתוך קטן
קערת הקוקוס הנפלאה שלי עלתה 6 שקלים בסופר: קניתי קוקוס חום ושעיר, עשיתי בו חור עם חולץ פקקים, שתיתי את מי הקוקוס והטחתי את האגוז על הרצפה.. הוצאתי את מלית בשר הקוקוס, שטפתי וייבשתי…