ממרח עלי שום ירוק וכוסברה, שהייתי חייבת לנסות.
עלי השום הירוק של ראשית העונה, לפני שהם מתייבשים, הם חרפרפים (הרבה פחות מחריף אש) ויום למחרת, נוצרת מתיקות נפלאה בממרח, שמשלימה את הפיקנטיות. והכוסברה… הכוסברה משתלבת כאילו בלעדיה זה לא שלם… וואו, ממש הסבר של אייל שני 🙂
למי שיש עניין עם כוסברה, אפשר להחליף בפטרוזיליה, ואפשר גם בלי עלים נוספים מעבר לעלי השום.
רק בקשה קטנה, הצטיידו בשמן זית איכותי, כי הטעם גם אם הוא ברקע, מאוד נקבע ע"י איכות השמן וכך גם בריאותו של הממרח לגופינו. כרגע השתמשתי בשמן זית בכבישה קרה ואיכותית של גלילי מזן קורטינה.
אז קדימה למתכון:
אל תתפתו לגעת בממרח ביום שבו הכנתם. הכניסו למקרר ושכחו ממנו. ביום למחרת הוא יהיה נפלא!!!
בריאות.
הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!