תערובת התבלינים גראם מסאלה – בתרגום מהינדי "תבלין חם" היא תערובת תבלינים יבשים, המשמשת במטבח ההודי. שילוב תבלינים לא חריף של תבלינים מחממים – מצוינת לסובלות מקור בחורף ☃
ניתן למצוא אותה בחנויות מזרח ומערב חיפה או בלגעת באוכל או בחנות קטנה ומקסימה ההודי – תבלינים. בחלקי הודו שונים תהיה התערובת שונה, לרוב היא תכיל כורכום, זרעי הל, זרעי כוסברה, קליפת קינמון, מסמרי ציפורן, זרעי כמון, גרגרי פלפל שחור, אגוז מוסקט, עלי דפנה ולעתים זרעי חרדל או זעפרן.
הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!
8 תגובות
הדאל שלך מהמם! מכינה אותו כל פעם מחדש
איזה כייף לשמוע! תודה ורה!
היי, האם אפשר להחליף את אבקת הגראם מאסלה בקארי?
היי שרונה, אפשרי בהחלט אבל כדאי בעדינות כי אבקת קארי מאוד משתלטת בטעמים. תתחילי עם 1/4 כפית, תני זמן ספיגה ותטעמי אם אפשר עוד. בהצלחה!
שונה אהובה, זוכרת אותך עוד מאינטל מקבלת חסה אורגנית וכולך מתרגשת ממנה, אופה לחמי מחמצת מושקעים עם ג'וני, מייצרת פסטה במטבח ומאוחר יותר עם הילדים, בוחרת בקפידה במה להזין אותם, רק טבעי שתמשיכי את התנועה שלך לבלוג מהמם. אני כבר מכינה את הדאל הזה בפעם השנייה לגן של רועיקי ועפים עליו, תודה אהובה ❤️
בינה אהובתי ❤ איזה כייף לשמוע שאת נהנית מהדאל ותודה על הפירגון!!! מתגעגעת ונשיקות ?
הדאל יוצא מעולה כל פעם!
תודה רבה ❤❤❤