על בסיס לביבות הבטטה האגדיות של "אורנה ואלה".
קמח טף?
נטול גלוטן, עשיר בחלבון, זן של דוחן, יש בו הרבה ברזל, אבל… קמח לא קל לעבודה. בטטה מכילה אותו מצוין, אחרת הוא גרגירי עד חולי. אפשר בהחלט להחליף בקמח חומוס או עדשים, או כוסמין לגרסה גלוטנית.
הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!
2 תגובות
שבוע טוב, הכנתי בסוף השבוע, יצאו לביבות טעימות מאוד. תודה.
תודה רבה ארנה ❤