קמח טף הינו קמח נטול גלוטן עשיר בחלבון ובברזל. אה-מה-מה, הוא לא פשוט לעבודה מפני שהוא גרגירי עד חולי כשאופים איתו ככה סתם… קמח סנוב. בטטה מכילה אותו היטב והגרגיריות שלו נעלמת כשהם נפגשים. לכל סיר יש מכסה אמרו חכמינו.
והבטטה עצמה מלאה ביתרונות: טובה למוח, לעור ולמעיים, וכאן היא גם נותנת מרקם אוורירי לבראוניז וטעמה לא מורגש כלל.
הבראוניז קיבלו את אישור רבנות הילדים.
הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!
6 תגובות
הי יקירה, איך מטבענים את הבראוניז בטטה?
הי יקירה מתנצלת על העיכוב בתגובה.
יכולה לנסות עם אבקת אפייה וחומץ תפוחים אורגני שתהיה תפיחה משמעותית יותר בשל העדר הביצים.
יכולה גם להוסיף צ'יה מישרים במים קצת אבל לדעתי אין צורך בזכות הבטטה. נשיקות
האם אפשר לבשל את הבטטה או חובה דווקא לאפות אותה?
היי עינת, אפשר בהחלט לבשל. בהצלחה!
וואו, נראה מושלם! ובכלל האתר שלך מהמם!
אפשר במקום אבקת אפייה להוסיף סודה לשתייה וחומץ?
תודה רחלי! איזה כייף. בוודאי שאפשר סודה לשתייה וחומץ. בהצלחה ❤