בשקט בשקט… על שיחת קפה נטול קפאין עם חלב סויה קר, בכוס זכוכית גדולה עם קש… גנבתי לעופר שורקי, הבשלן האגדי. את מתכון קציצות העדשים המטריפות שלו ושיניתי קצת, כדי שלא אתבע על זכויות יוצרים…
בבקשה אל תגלו לו… ואם תחפצו, תוכלו לקנות אותן מוכנות וטעימות היישר מבית הממציא. שמעתי שהוא גם מכין קובה טבעוני לפרצוף ומלא תבשילים טעימים…
קציצות עדשים וקינואה טבעוניות ומטריפות!
ובבקשה אל תגלו לו… טוב?
הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!
6 תגובות
יש לי עדשים שחורות מושרות ומונבטות, וגם קינואה מבושלת כבר. מה הכמויות לכל אחד מהמצרכים? (כוס עדשים לפני השריה יוצא יותר אחרי השריה והנבטה, לא? כנ"ל קינואה…)
היי נטע, כוס עדשים לאחר השרייה וחצי כוס קינואה מבושלת. גם אם תשימי קצת יותר' זה יהיה בסדר. מה שמאגד את הקציצות זה החלבון של העדשים המונבטות. בהצלחה 🙂
שלום לך,
לא הבנתי מה את עושה עם הירקות, טוחנת אותם עם העדשים?
תודה 🙂
היי אילנה, בהחלט.
אני טוחנת אותם עם המצרכים. בהצלחה ובתיאבון 🙂
היי, האם צריך לבשל את הגזר והסלק לפני?
היי מיכל,
אין צורך בבישול, רק לגרד סלק וגזר.
בתיאבון 🙂