ממרח תרד גאורגי, שפגשתי בטיול לגאורגיה.
שנים שלא ידעתי איך להתחבר לתרד. להקפיץ? פשטידה? לא תמיד זרם לי כמו עלים אחרים. אולי זה עניין של אוכל מבית אבא או אמא. אז בטיול לגאורגיה התיישב לי הסלט הזה, שהוא בעצם ממרח – בול!
יש בו כמה פאנצ'ים לבלוטות הטעם: חריפות של הרבה שום ופלפל חריף, שומניות עדינה שנובעת מאגוזי מלך טחונים למשחה, וחמיצות אחרת מחומץ בן יין איכותי ומשילוב עם גרגירי הרימון, שהם חלק בלתי נפרד מהסלט למרות שנראים שהם רק על תקן קישוט.
בגאורגיה גם מגישים את הממרח בתוך פרוסות חצילים, או פשוט כמו בתמונה.
הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!